Florin Andone, Galatasaray: Putem obţine un rezultat bun cu Real Madrid

Florin Andone a participat la conferinţa de presă premergătoare duelului echipei sale, Galatasaray, din grupele Ligii Campionilor, cu Real Madrid. Atacantul român crede că el şi colegii săi pot face surpriza în Spania.

117 afișări
Imaginea articolului Florin Andone, Galatasaray: Putem obţine un rezultat bun cu Real Madrid

Florin Andone, Galatasaray: Putem obţine un rezultat bun cu Real Madrid

În tur, în meciul jucat în Turcia, madrilenii s-au impus 1-0 dar Andone a trecut în debutul meciului pe lângă deschiderea scorului. “Trebuie să-i respectăm. Chiar dacă nu mai e Cristiano Ronaldo, au jucători care pot marca în orice moment. E dificil de spus dacă acum este mai facil să câştigi la Madrid. Real încă este una dintre cele mai bune echipe din lume.

Jucăm şi în deplasare, trebuie să tratăm meciul ca pe o finală. Mergem pe Santiago Bernabeu cu gânduri pozitive. Vom ieşi pe gazon cu ideea că nu putem juca la egal, ar fi o abordare periculoasă. Simt că putem scoate un rezultat bun. În tur am avut două sau trei ocazii mai în debutul jocului. Dacă aş fi reuşit să marchez, altfel s-ar fi jucat. Nu simţim că este imposibil să câştigăm.“, a declarat Florin Andone la conferinţa de presă, înaintea meciului cu Real Madrid din Liga Campionilor.

În tur, spaniolii s-au impus prin golul mijlocaşului Toni Kroos. După 3 etape, Grupa A este dominată de PSG (9 puncte), urmată de Real Madrid (4 puncte), Brugge (două puncte) şi Galatasaray (un punct).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici