Florin Prunea a părăsit sediul DNA Piteşti, după aproximativ cinci ore de audieri

Directorul de relaţii internaţionale al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Florin Prunea, a părăsit, joi seară, sediul DNA Piteşti, după aproximativ cinci ore de audieri în dosarul de corupţie din fotbal.

19 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea a părăsit sediul DNA Piteşti, după aproximativ cinci ore de audieri

Florin Prunea a părăsit sediul DNA Piteşti, după aproximativ cinci ore de audieri (Imagine: Ştefan Bîrlodeanu/Mediafax Foto)

La ieşirea de la audieri, Florin Prunea a spus că a băut cafea şi că a stat de vorbă cu procurorii pentru a lămuri problemele, el refuzând să facă alte comentarii.

Tot joi, la DNA Piteşti au fost audiaţi, timp de aproximativ două ore, şi fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, directorul general al hypermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă, precum şi fostul director al OPC Argeş Cristian Libertatu, arestaţi în acest dosar.

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, a fost audiat şi miercuri, timp de aproximativ opt ore, la DNA Piteşti, el spunând, la ieşirea din sediul instituţiei, că le mulţumeşte procurorilor pentru că au găsit "răbdarea necesară pentru a lămuri această problemă".

"De data asta nu am citit nimic, am vorbit despre alte persoane", le-a spus Prunea jurnaliştilor, la ieşirea de la DNA Piteşti.

Întrebat dacă este inculpat sau învinuit în acest dosar, Florin Prunea a spus că nu ştie.

Potrivit unor surse judiciare, directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, a fost pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenţă şi luare de mită în legătură cu anularea unei amenzi de 300.000 de lei, primită de patronul FC Argeş, Cornel Penescu, de la Comisia de Disciplină a FRF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici