Florin Prunea spune că se aştepta ca TAS să decidă retrogradarea Rapidului: "Era clar că fără licenţă nu poţi juca în Liga I"

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat vineri că se aştepta ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) să decidă retrogradarea Rapidului, apreciind că s-au încălcat regulamentele prin organizarea meciului de menţinere în Liga I.

163 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea spune că se aştepta ca TAS să decidă retrogradarea Rapidului: "Era clar că fără licenţă nu poţi juca în Liga I"

Florin Prunea (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

"Eu am spus încă de la început că nu e normal ca Rapid să joace baraj. Atunci s-au încălcat regulamentele şi statutul FRF. Era clar că dacă nu ai licenţă, nu ai cum juca în Liga I. Interesant va fi ce se întâmplă de acum încolo. Vor trebuie anulate nişte rezultate, Chiajna trebuie să joace meciuri din urmă, sunt jucători care au semnat cu Rapid pentru că evolua în prima ligă. Treaba e cât se poate de delicată. Să rezolve toate problemele cei din Comitetul Executiv care au votat încălcând regulamentele!", a declarat Prunea.

Pe de altă parte, Prunea a menţionat că memoriile depuse de jucătorii Andrei Herghelegiu, Adrian Avrămia şi Narcis Bădic au fost respinse. "Herghelegiu, Avrămia şi Bădic rămân jucătorii Iaşului. Comisiile federale au luat decizia normală. Nu existau motive pentru ca jucătorii să fie declaraţi liberi de contract în condiţiile în care aceştia erau cu banii la zi. Urmează să discut cu cei trei să prelungim înţelegrile care expiră anul viitor“, a spus Florin Prunea.

Jucătorii Andrei Herghelegiu, Adrian Avrămia, Narcis Bădic au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, nemulţumiţi de condiţiile salariale. Internaţionalii de tineret Andrei Herghelegiu şi Adrian Avrămia şi-ar fi dorit să se transfere liberi de contract la formaţia CSU Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici