Florin Prunea: Trebuie neapărat să câştigăm cu Chiajna

Preşedintele executiv al clubului CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, joi, că se aşteaptă la un nou succes al echipei sale pentru a se păstra atmosfera bună de după succesul cu FC Voluntari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Ne aşteptăm la un meci mult mai greu decât cel din etapa trecută, cu FC Voluntari. Asta nu înseamnă că nu ne gândim decât la cele trei puncte. Trebuie neapărat să câştigăm cu Chiajna. Nu luăm în calcul altă variantă. Mă bazez pe forma băieţilor şi pe faptul că succesul cu FC Voluntari le-a redat încrederea jucătorilor, care fusese afectată de seria de ghinioane şi de opt jocuri fără victorie. Sper ca atmosfera să rămână la fel la echipă şi după partida cu Chiajna", a spus Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că pentru partida cu Concordia Chiajna, antrenorul Nicolo Napoli nu va putea conta pe trei jucători: "Nici pentru acest meci Nicolo Napoli nu se va putea baza pefotbaliştii care sunt accidentaţi de mai mult timp. Ţigănaşu este recuperat, însă nu va fi forţat, mai ales că el a avut probleme tocmai din cauză că a grăbit reintrarea. Ganea continuă şi el recuperarea, la fel şi Onduku, care a revenit la Iaşi, după ce a lucrat o perioadă în Bucureşti, la clinica Ligii Profesioniste de Fotbal. El va mai absenta cel puţin două săptămâni. Vestea bună este că nu avem niciun suspendat, urmând a putea conta şi pe Ionuţ Voicu, acesta ispăşindu-şi etapa de suspendare în meciul cu FC Voluntari".

Partida CSMS Iaşi - Concordia Chiajna, din etapa a XV-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici