Florin Tănase, FCSB: E o victorie importantă, dar mai avem mult de lucrat

FCSB a învins, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, pe Milsami Orhei, 2-0, în turului I al Europa League. Golurile au fost marcate de Florin Tănase, în minutele 12 şi 56.

113 afișări
Imaginea articolului Florin Tănase, FCSB: E o victorie importantă, dar mai avem mult de lucrat

Florin Tănase, FCSB: E o victorie importantă, dar mai avem mult de lucrat

La final, Florin Tănase, marcatorul ambelor goluri, s-a arătat mulţumit de victoria din primul meci al sezonului, dar a declarat că echipa are nevoie de mai multe meciuri pentru a ajunge la potenţialul dorit.

"E o victorie importantă, e primul meci, întotdeuna e mai dificil, dar sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie, să creştem de la meci la meci. La primul gol am avut puţin noroc şi sincer să spun am simţit, din teren, că mai avem mult de lucrat. Vom creşte ca joc colectiv. Mister (n.red. - Bogdan Andone) a vorbit cu mine şi mi-a zis ca am mai multă libertate, pot să merg în toate zonele terenului şi să cer mingea", a spus Florin Tănase la Pro X.

"Mă bucur foarte mult pentru Ianis Hagi. Genk e echipă de Liga Campionilor, e un pas mare pentru el. Poate creşte şi apoi poate ajunge la un club mai mare", a comentat Tănase şi transferul lui Ianis Hagi.
"Eu nu-mi doresc să fiu un favorit al selecţionerului, îmi doresc să ajung acolo prin evoluţiile mele", a fost şi mesajul lui Tănase pentru selecţionerul Cosmin Contra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici