Focar de Covid 19 la echipa de handbal HC Dunărea Brăila: Şase jucătoare sunt infectate

  • Un focar de Covid 19 a apărut la echipa de handbal HC Dunărea Brăila.
  • Şase jucătoare de handbal şi un antrenor s-au infectat cu virusul SARS Cov 2.
  • Toţi membrii echipei au fost introduşi în carantină.
741 afișări
Imaginea articolului Focar de Covid 19 la echipa de handbal HC Dunărea Brăila: Şase jucătoare sunt infectate

Focar de Covid 19 la echipa de handbal HC Dunărea Brăila: Şase jucătoare sunt infectate

Focarul de Covid 19 a fost anunţat în mod oficial marţi. Şapte persoane din cadrul clubului brăilean sunt infectate, iar ceilalţi membri ai echipei au fost plasaţi în carantină.

„Este focar activ de COVID la clubul HC Dunarea, acolo au fost confirmate pozitiv şapte cazuri, şase jucătoare şi un antrenor. Se face anchetă epidemiologică şi astăzi a fost declarat focar, toată echipa a fost plasată în carantină”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Cazurile de Covid 19 pun în pericol participarea echipei brăilene la competiţiile oficiale. Peste două zile, HC Dunărea trebuie să joace la Bucureşti cu SCM Rm. Vâlcea, în sferturile de finală ale Cupei României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici