Forminte: Ponor va avea un program "diferenţiat" de antrenament

Antrenorul lotului feminin de gimnastică al României, Nicolae Forminte, a declarat, pentru MEDIAFAX, că gimnasta Cătălina Ponor s-a prezentat, miercuri dimineaţa, la Izvorani, în cantonament şi va începe, din această după-amiază, un program "diferenţiat" de antrenament.

11 afișări
Imaginea articolului Forminte: Ponor va avea un program "diferenţiat" de antrenament

Forminte: Ponor va avea un program "diferenţiat" de antrenament

"Cătălina Ponor s-a prezentat azi la Izvorani, dar încă nu a intrat în sală, pentru că abia a apucat să se cazeze şi să îşi tragă sufletul. După-amiază va participa la primul antrenament. Pentru început se va antrena diferenţiat, pentru că sportiva trece printr-o perioadă normală de readaptare la efort, după o pauză mai îndelungată", a precizat Forminte.

Întrebat dacă s-a luat vreo decizie în privinţa locului unde se va antrena Ponor, după ce lotul naţional se va muta la Deva, Forminte a răspuns: "Începând din acest moment, Cătălina Ponor face parte din lotul naţional, este un membru al lui şi se va antrena acolo unde se vor pregăti şi restul gimnastelor".

Cătălina Ponor s-a antrenat cu Mariana Bitang pentru Campionatele Mondiale de la Stuttgart, din acest an, unde gimnasta nu a obţinut nicio medalie, clasându-se pe locul patru la bârnă. După CM a urmat o perioadă de incertitudine, cauzată de faptul că Mariana Bitang nu părea dispusă să mai continue să o antreneze pe Ponor, iar gimnasta era tentată să renunţe la sport. Bitang a anunţat, marţi, că a convins-o pe Ponor să se întoarcă la lot, pentru că "pregătirea ei izolată nu crea premisele necesare obţinerii performanţei", dar şi că i-a promis sportivei că va mai trece din când în când pentru a o superviza la antrenamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici