Formula 1: Max Verstappen s-a trezit cu maşina de curse ”livrată” acasă

  • O curioasă iniţiativă publicitară a unei platforme de e-commerce care se ocupă cu maşini second-hand l-a implicat pe pilotul olandez.
  • Înainte de GP-urile din Belgia şi Olanda, Max Verstappen a primit ”împachetat” bolidul său de curse.
  • În clasamentul piloţilor, lider este britanicul Lewis Hamilton, 192 puncte, urmat de olandezul Max Verstappen, 186 puncte.
7111 afișări
Imaginea articolului Formula 1: Max Verstappen s-a trezit cu maşina de curse ”livrată” acasă

Formula 1: Max Verstappen s-a trezit cu maşina ”livrată” acasă

După cursa din Ungaria, în Formula 1 urmează o perioadă de relaxare, la mijlocul sezonului. În program sunt trecute GP-urile Belgiei şi Olandei (pe 29 august şi pe 5 septembrie), curse „acasă” pentru pilotul Red Bull, în care va trebui să recupereze diferenţa din clasament faţă de Lewis Hamilton.

În Olanda, Max a devenit protagonistul unei iniţiative curioase. Maşina sa de curse a fost livrată de CarNext, platformă online B2C şi B2B din Europa, direct în mâinile şoferului. Bolidul RB14 a plecat de la magazinul CarNext din Breukelen şi a traversat centrul Amsterdamului, pentru a ajunge apoi la magazinul Batavia Stad Fashion Outlet din Lelystad.

Când i s-a cerut comentarii cu privire la această iniţiativă, Max Verstappen a spus: „A doua jumătate a sezonului va începe la mine acasă şi întreaga echipă aşteaptă cu nerăbdare să continue marile performanţe realizate până acum în campionat.

Cred că posibilitatea de a împărtăşi ceva atât de unic ca această livrare cu fanii olandezi este cu adevărat specială şi abia aştept să mă întorc pe drumul cel bun după pauza de vară, pentru a termina ceea ce am început în acest sezon şi a câştiga!".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici