Fost oficial Galatasaray despre Hagi: A dat meciul în ultimele minute, îşi bate joc de noi?

Abdurrahim Albayrak, oficial al clubului Galatasaray în perioada primului mandat al tehnicianului Gheorghe Hagi la gruparea din Istanbul, l-a criticat pe român, spunând că "a dat" meciul cu Fenerbahce în ultimele minute şi că ar trebui să renunţe, informează presa turcă.

29 afișări
Imaginea articolului Fost oficial Galatasaray despre Hagi: A dat meciul în ultimele minute, îşi bate joc de noi?

Fost oficial Galatasaray despre Hagi: A dat meciul în ultimele minute, îşi bate joc de noi? (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nu am vrut în cupele europene, nu am vrut Cupa Turciei, am vrut un meci. Meciul pe care îl luasem Hagi l-a dat. Spune: «Nu nu ştiu, nu mă pricep!». Lasă-l pe Tugay, lasă pe altcineva. Este ruşine. Îşi bate joc de noi? Dă meciul de la Ankara în ultimele minute şi pe acesta în ultimele minute. E păcat. O să facem atac de cord. Se poate să fie un astfel de antrenor?", a spus Albayrak la postul Kanalturk.

Potrivit ajansspor.com, Hagi a plecat, sâmbătă după-amiază, în România, împreună cu soţia sa, echipa Galatasaray urmând să aibă trei zile de vacanţă. Înainte de a pleca, tehnicianul a condus antrenamentul de recuperare de sâmbătă dimineaţă. La aeroport, un suporter i-a dăruit lui Hagi un fular al echipei Galatasaray din anul 2000, cu Cupa UEFA. Iniţial antrenorul a fost surprins de acest gest, după care a luat fularul şi i-a mulţumit fanului.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa Fenerbahce, în derbiul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici