Fostul antrenor al Cesena: Echipa şi Mutu încep un nou campionat

Fostul antrenor al echipei Cesena, Pierpaolo Bisoli, crede că victoria obţinută de această formaţie, duminică, în faţa grupării Genoa, prin golurile reuşite de atacantul Adrian Mutu, reprezintă un nou început şi pentru Cesena şi pentru român.

99 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al Cesena: Echipa şi Mutu încep un nou campionat

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De astăzi, pentru Cesena începe un nou campionat. Era nevoie de un succes atât de clar în faţa unui adversar puternic şi care vizează cupele europene. Era nevoie de golurile lui Mutu, campionatul începe şi pentru el. Este începutul unei reveniri şi eu cred că Cesena poate face asta, calitatea lotului este superioară. Ar fi putut exista îndoieli în ceea ce priveşte impactul prezenţei unui campion (n.r.- Mutu) într-o echipă mică şi după câteva luni mai dificile, situaţia s-a îmbunătăţit, deci trebuie să fim optimişti", a spus Bisoli, informează calcionews24.com.

Adrian Mutu a fost integralist şi a marcat ambele goluri ale partidei pe care echipa AC Cesena a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Genoa, în etapa a XIII-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici