Fostul antrenor Manchester United, Jose Mourinho, „dansează” pe gheaţă la un meci de hochei | VIDEO

Jose Mourinho a căzut pe gheaţă la scurt timp după aruncarea pucului la un meci de hochei din Rusia, relatează independent.co.uk.

317 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor Manchester United, Jose Mourinho, „dansează” pe gheaţă la un meci de hochei | VIDEO

Fostul antrenor Manchester United, Jose Mourinho, „dansează” pe gheaţă la un meci de hochei | VIDEO

Portughezul a plecat de la Manchester United în decembrie 2018, în urma unui sezon „deprimant” şi a unei atmosfere negative prezentă între jucătorii echipei. Totuşi, nu este prima dată când astfel de probleme iau amploare în timpul carierei sale de manager. 

De când a plecat, Mourinho se bucură de viaţă, participă la conferinţe de presă şi petrece timp cu familia în Portugalia. Fostul antrenor a revenit „cu picioarele pe pământ” în timp ce participa la un meci de hochei luni, în Siberia. Acesta era invitat să arunce pucul pentru meciul dintre echipele Avangard Omsk şi SKA Sankt Petersburg. 

Jose Mourinho a aruncat pucul şi a început să plece de pe gheaţă, dar a alunecat de pe covorul roşu direct pe suprafaţa rece. După cum se vede în filmare, acesta râde în timp ce Datsyuk îl ajută să se ridice. De asemenea, Medvedev îl întreabă dacă este în regulă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici