Fostul campion mondial Gennaro Gattuso, anchetat în cazul "Calcioscommesse"

Poliţia italiană a arestat patru persoane, marţi dimineaţă, în cazul meciurilor trucate "Calcioscommesse" şi a deschis o anchetă vizându-l pe campionul mondial Gennaro Gattuso.

131 afișări
Imaginea articolului Fostul campion mondial Gennaro Gattuso, anchetat în cazul  "Calcioscommesse"

Gennaro Gattuso (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Cele patru persoane reţinute ar fi servit ca legătură între lumea pariurilor clandestine şi fotbalişti, conform anchetatorilor citaţi de Ansa şi care nu precizează unde au avut loc arestările.

Gattuso, campion mondial 2006 cu Italia, este bănuit de "asociere în scopul fraudei sportive".

Fostul jucător al echipei Lazio Cristian Brocchi este de asemenea anchetat pentru acelaşi motiv.

Zeci de agenţi au participat, marţi dimineaţă, în diverse oraşe italiene pentru această operaţiune a poliţiei condusă de Parchetul din Cremona, care a dezvăluit scandalul Calcioscommesse în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici