Fostul campion naţional la atletism Ştefan Pavel a murit

Fostul campion naţional la atletism Ştefan Pavel, în vârstă de 26 de ani, a încetat din viaţă, vineri seară, la Iaşi, după ce s-a aflat în comă timp de 12 zile, familia sportivului declarând pentru MEDIAFAX că a fost de acord ca organele tânărului să fie donate.

4491 afișări
Imaginea articolului Fostul campion naţional la atletism Ştefan Pavel a murit

Stefan Pavel (Imagine: ziaruldeiasi.ro)

Sora sportivului, Ema Pavel, a declarat că membrii familiei au decis, vineri dimineaţă, ca organele tânărului să fie donate, după ce medicii de la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost spitalizat Ştefan Pavel după o altercaţie, le-au transmis că atletul nu mai are nicio şansă să supravieţuiască. Ştefan Pavel a fost dus vineri seară la Spitalul Sf. Spiridon pentru prelevare de organe.

Sportivul a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie în data de 22 septembrie, după ce s-a lovit la cap de o bordură, în urma unei altercaţii în faţa unui local din oraş.

Ştefan Pavel a fost campion naţional la mai multe probe de viteză, la atletism, şi a participat la campionate europene şi la Balcaniadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici