Fostul fotbalist Pelayo Novo, care a căzut de la etajul trei al unui hotel, joacă tenis în scaun cu rotile: „Există viaţă şi după fotbal”

Pelayo Novo a fost în lotul echipei CFR Cluj în anul 2017. Anul trecut a trecut de un accident groaznic: a căzut de la etajul trei al unui hotel din Huesca. Spaniolul s-a obişnuit cu ideea că nu mai poate să joace fotbal şi s-a apucat de tenis în scaunul cu rotile.

298 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Pelayo Novo, care a căzut de la etajul trei al unui hotel, joacă tenis în scaun cu rotile: „Există viaţă şi după fotbal”

Sursa FOTO: Twitter

Pelayo Novo a căzut anul trecut de la etajul trei al unui hotel din Huesca. Nu l-a împins nimeni şi le-a povestit anchetatorilor că se afla pe balcon şi a alunecat. Viaţa i-a atârnat de un fir de aţă. Medicii au făcut eforturi extraordinare să-l salveze după leziunile severe cu care a ajuns la spital. A stat internat două luni, iar recuperarea a durat mai bine de un an.

„Nu-mi amintesc nimic din dimineaţa respectivă, am simţit doar o durere groaznică. M-am trezit la spitalul din Zaragoza. Traiesc o a doua viaţă, nu mă mai gândesc la accident şi l-a ce s-a întâmplat. Încerc să trăiesc fiecare zi cu bucurie. Am primit o nouă şansă la viaţă, nu sunt mulţi care beneficiază de aşa ceva.” , a spus zâmbind Novo în interviul din „El Espanol”.

Novo se deplasează în acest moment cu mare greutate, ajutat de cârje, dar nu a renunţat la sport. Fostul fotbalist s-a apucat să joace tenis într-un scaun cu rotile şi participă la competiţiile de acest gen. Jurnaliştii scriu că este talentat şi că adversarii îl ştiu „de frică”.

„Există viaţă şi după fotbal. Tenisul m-a reinventat şi mi-a dat un nou sens vieţii. Nu mă gândesc decât la ziua de mâine”, a declarat în interviul acordat pe terenul de tenis, cu racheta în mână.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici