Fostul internaţional Sorin Cârţu şi-a anunţat retragerea din antrenorat

Fostul internaţional Sorin Cârţu, în vârstă de 62 de ani, şi-a anunţat luni retragerea din antrenorat.

619 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional Sorin Cârţu şi-a anunţat retragerea din antrenorat

Fostul internaţional Sorin Cârţu şi-a anunţat retragerea din antrenorat

"Gata, m-am lăsat. Îi las pe alţii. Fiecare cu felul lui. Nu mai am suflu. Nu mai am energia pentru a face faţă emoţiilor din fotbal", a declarat Sorin Cârţu la DigiSport.

Cârţu şi-a început cariera de antrenor în 1988, la Universitatea Craiova, unde a petrecut cinci ani şi a reuşit să câştige titlul de campion şi Cupa României, în sezonul 1990-1991. Ulterior, a mai antrenat Universitatea Craiova între 2002 şi 2003, 1995-1996 şi 2014-2015.

De-a lungul carierei sale, Cârţu a mai pregătit echipele Electroputere Craiova, Rapid Bucureşti, Extensiv Craiova, Veria, Oţelul Galaţi, FC Argeş, Poli Timişoara, Progresul, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, Steaua Bucureşti, ALRO Slatina, FC Braşov şi CSM Poli Iaşi.

Ca jucător, Cârţu a evoluat la Universitatea Craiova şi Electroputere Craiova, dar şi la echipa naţională a României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici