Fostul rugbist neo-zeelandez Jock Hobbs a murit la 52 de ani

Fostul rugbist neo-zeeelandez Michael "Jock" Hobbs, marele artizan al organizării Cupei Mondiale din 2011 din Noua Zeelandă, a murit, marţi, la vârsta de 52 de ani, din cauza unui cancer, a anunţat familia sportivului.

110 afișări
Imaginea articolului Fostul rugbist neo-zeelandez Jock Hobbs a murit la 52 de ani

Fostul rugbist neo-zeelandez Jock Hobbs a murit la 52 de ani

Hobbs, selecţionat de 21 de ori sub tricoul All Blacks, din care de patru ori ca şi căpitan, din 1983 până în 1986, era bolnav de câteva luni şi a fost nevoit să renunţe la funcţiile deţinute în cadrul federaţiei neo-zeelandeze şi la Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale.

"Familia noastră vrea să mulţumească tuturor persoanelor pentru mesajele de simpatie pe care le-am primit în ultimul timp", a scris familia lui Jock Hobbs într-un comunicat. Fostul All Blacks a murit, marţi după-amiază, la un spital din Wellington.

Jock Hobbs, slăbit de boală în timpul Cupei Mondiale, a putut să-i acorde totuşi un premiu special căpitanului Richie McCaw, primul All Black care a ajuns la 100 de selecţii. Ceremonia s-a desfăşurat la câteva minute după victoria Noii Zeelande în faţa Franţei, în grupe, la 27 septembrie.

El a primit şi un premiu special din partea IRB pentru servicii aduse acestui sport.

Michael Hobbs s-a retras în 1987, după ce a suferit o comoţie cerebrală.

El era căsătorit şi avea patru copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici