Fostul star al fotbalului american, Junior Seau, a fost găsit mort

Fostul star al fotbalului american Junior Seau, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din San Diego, iar din primele constatări ar fi vorba de sinucidere, informează AFP, citând poliţia locală.

171 afișări
Imaginea articolului Fostul star al fotbalului american, Junior Seau, a fost găsit mort

Junior Seau (Imagine: Wikipedia)

Potrivit lui Frank McCoy, căpitan al poliţiei din Oceanside (nord San Diego), vedeta echipei Chargers a fost găsită de "o femeie care susţine că este iubita lui Junior Seau". Aceasta a chemat poliţia şi salvarea.

"Acest caz este tratat pentru moment ca o sinucidere, după ce un pistol a fost găsit lângă trupul neînsufleţit", a adăugat McCoy.

Seau, care avea trei copii, a jucat 13 sezoane la echipa San Diego Chargers, alături de care a jucat în finala Superbowl din 1994, pierdută în faţa vecinilor de la San Francisco 49ers.

Seau este al optulea membru al echipei Chargers din 1994 care a încetat din viaţă.

În octombrie 2010, el a fost arestat pentru violenţă conjugală, însă apoi a fost eliberat. La câteva ore după eliberarea pe cauţiune, automobilul său 4x4 a căzut în ocean de pe o faleză, dar Seau a reuşit să iasă fără să fi suferit vreo rană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici