Fotbal. Marea Britanie-Irlanda, singura candidatură rămasă în cursă pentru Euro 2028

Candidatura comună Marea Britanie-Irlanda este singura ofertă rămasă în cursa pentru organizarea Euro 2028. Turcia s-a retras pentru a se concentra pe candidatura pentru organizarea campionatului european de fotbal din 2032, potrivit BBC.

382 afișări
Imaginea articolului Fotbal. Marea Britanie-Irlanda, singura candidatură rămasă în cursă pentru Euro 2028

Fotbal. Marea Britanie-Irlanda, singura candidatură rămasă în cursă pentru Euro 2028

Marea Britanie şi Republica Irlanda vor prezenta singura candidatură pentru Euro 2028.

În aprilie, au fost selectate 10 stadioane pentru oferta Marii Britanii şi a Republicii Irlanda, inclusiv Hampden Park din Glasgow, Principality Stadium din Cardiff, Aviva din Dublin şi Wembley din Londra.

Casement Park din Belfast şi Bramley-Moore Dock al echipei Everton sunt două stadioane are încă nu au fost construite şi au fost incluse în oferta depusă la UEFA.

Turcia a acceptat să se retragă din cursă şi să se asocieze cu Italia pentru organizarea în comun a Euro 2032. Ambele oferte au nevoie de aprobarea oficială a UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici