Fotbalist bătut de un grup de romi (Video)

Un atacant al echipei de fotbal FC Botoşani a fost bătut de un grup de romi care au vrut să-l jefuiască, în urma incidentului fotbalistul fiind internat într-o clinică ieşeană, unde va avea nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale.

35 afișări
Imaginea articolului Fotbalist bătut de un grup de romi (Video)

Fotbalist bătut de un grup de romi

Acţionarul FC Botoşani Valeriu Iftime a declarat, marţi, că fotbalistul Andrei Porfireanu a fost bătut, duminică seară, de un grup de romi, în faţa casei din Botoşani unde locuiesc mai mulţi fotbalişti. Agresorii au vrut să-i fure ceasul şi bani.

Iftime a precizat că Porfireanu a fost internat într-o clinică din Iaşi, având maxilarul rupt şi că necesită 40 de zile de îngrijiri medicale.

Până în prezent nu a fost depusă oficial, la Poliţia Botoşani, nicio plângere în acest caz.

Un alt fotbalist de la FC Botoşani, Ovidiu Cherecheş, a fost bătut înaintea vacanţei de iarnă, fiindu-i fracturat nasul.

Acesta a depus plângere la Poliţie, dar, până în prezent, nu a fost identificat agresorul.

Consilierul sportiv al echipei FC Botoşani, Cristian Popovici, a declarat că Andrei Porfireanu se află internat la Clinica de Chirurgie Buco-maxilo-facială a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi. "Andrei Porfireanu a mers la sfârşitul săptămânii trecute, în jurul orei 22.00, la un magazin din apropierea vilei unde locuiesc jucătorii pentru a-şi cumpăra o sticlă de apă minerală. La ieşirea din magazin, acesta a fost acostat de un grup de ţigani, care i-au cerut 10 lei. Jucătorul le-a spus că nu are bani la el şi să-l lase în pace. În acel moment, cei şapte-opt ţigani au început să dea în el cu pumnii şi cu picoarele. Fotbalistul nostru a mers pe urmă la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a fost diagnosticat cu fractură de mandibulă şi trimis la Iaşi. Aşteptăm să vedem care va fi rezultatul investigaţiilor făcute de către medici şi de câte zile are nevoie pentru recuperare. Mai mult ca sigur, Porfireanu va pierde începutul returului. Jucătorul îşi va scoate certificat medico-legal şi îi va da în judecată pe cei care l-au bătut. Este inadmisibil ce se întâmplă. În urmă cu câteva săptămâni şi portarul Ovidiu Cherecheş a fost bătut în aceeaşi zonă. Eu sper că Andrei se va reface cât mai repede şi îi va acţiona în instanţă pe acele bestii. Acum, după cazul cu Marian Cozma şi cu ce s-a întâmplat la noi, sincer vă spun mi-e frică pentru mine şi pentru jucătorii mei. Aceste brute, pentru că nu le poţi spune oameni, trebuie să plătească", a spus Popivici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici