Fotbalistul Steven Gerrard şi-a anunţat retragerea din activitate

Steven Gerrard, fostul căpitan de la Liverpool şi de la echipa naţională a Angliei, şi-a anunţat retragerea din activitate, joi, după 18 ani de carieră, informează BBC.

434 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Steven Gerrard şi-a anunţat retragerea din activitate

Fotbalistul Steven Gerrard şi-a anunţat retragerea din activitate (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă simt norocos pentru că am trăit atât de multe momente minunate de-a lungul anilor. Am avut o carieră incredibilă şi sunt recunoscător pentru fiecare clipă trăită la Liverpool, la naţionala Angliei şi la LA Galaxy", a afirmat Gerrard, potrivit BBC.

Gerrard, în vârstă de 36 de ani, a jucat 690 de meciuri oficiale pentru Liverpool şi a câştigat 11 trofee, în perioada 1998-2015. Până în vara anului 2016, Gerrard a mai evoluat pentru echipa LA Galaxy, din liga nord-americană de fotbal (MLS).

Gerrard ocupă locul 4 în topul celor mai selecţionaţi jucători la naţionala Angliei, cu 114 meciuri. Mijlocaşul a participat cu naţionala sa la şase turnee finale de Campionat Mondial şi European, iar la trei dintre ele a fost căpitan de echipă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici