Omagiu adus internaţionalului Daniel Prodan la meciul Olimpia Satu Mare - Foresta Suceava

Fostul internaţional Daniel Prodan, decedat la vârsta de 44 de ani în urma unui infarct, va fi omagiat la partida dintre Olimpia Satu Mare, clubul penbtru care a debutat în 1991, şi Foresta Suceava, din etapa a 18-a a Ligii 2.

611 afișări
Imaginea articolului Omagiu adus internaţionalului Daniel Prodan la meciul Olimpia Satu Mare - Foresta Suceava

Omagiu adus internaţionalului Daniel Prodan la meciul Olimpia Satu Mare - Foresta Suceava

Daniel Prodan a început să joace fotbal la echipa-fanion a oraşului său natal, Olimpia Satu Mare. În anul 1991, Prodan şi-a făcut debutul la echipa mare a Olimpiei. După două sezoane în care a evoluat pentru echipa sătmăreană, Daniel Prodan a făcut cel mai important pas al carierei sale, prin venirea la Steaua.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viaţă în urma unui infarct, pe 16 noiembrie, la vârsta de 44 de ani şi a fost înmormântat la cimitirul "Sfântul Ilie" din Pipera.

Preşedintele clubului Olimpia Satu Mare a decis ca jucătorii să poarte tricouri special la meciul cu Foresta Suceava, care vor avea imprimat chipul lui Daniel Prodan.

„Daniel Prodan este incontestabil cel mai important produs pe care Olimpia l-a oferit fotbalului românesc. Dispariţia sa tragică ne-a afectat pe toţi şi nu cred că există vreun sătmărean care să nu se fi gândit în aceste zile la cel care a fost Didi Prodan. Aplauzele pe care Daniel le va primi în minutul 6, număr cu care a jucat la Satu Mare, şi afecţiunea oraşului pentru cel care a fost fundaşul de fier al echipei naţionale şi al Olimpiei fac parte din porţia de recunoştinţă pe care iubitorii fotbalului din oraşul nostrum o servesc memoriei celui mai important fotbalist crescut la porţile stadionului Olimpia”, a menţionat Attila Karda potrivit site-ului satumareonline.ro

Momentul de reculegere în memoria fostului internaţional va avea loc în minutul 6. Partida dintre Olimpia Satu Mare şi Foresta Suceava se va disputa de la ora 14:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici