Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti, scor 19-22, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal masculin

Dinamo Bucureşti a câştigat, miercuri, scor 22-19 (11-9), meciul disputat în deplasare, cu Steaua Bucureşti, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal masculin, şi s-a apropiat la un punct de lider.

221 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti, scor 19-22, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal masculin

Handbal: Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti, scor 19-22, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale (Imagine: Cosmin Dan/ Arhiva Mediafax Foto )

În debut, meciul din Sala Polivalentă a fost echilibrat, dinamoviştii reuşind, apoi, să se desprindă treptat, în principal graţie lui Ionuţ Irimuş. Portarul de la Dinamo a terminat meciul cu 11 intervenţii şi a scăpat neînvins la şase dintre cele şapte aruncări de la 7 metri ale adversarilor, primul gol al roş-albaştrilor din lovitură de pedeapsă venind abia în minutul 55.

Cel mai bun marcator al Stelei a fost Ouksir Said, cu patru goluri, urmat de Andrei Grasu şi Ionuţ Georgescu, fiecare cu câte trei reuşite. De partea cealaltă, Ciprian Sandu a marcat de cele mai multe ori, cinci, în timp ce Jakov Vrankovic şi Yves Ragot au marcat de patru ori.

În urma acestui rezultat, Dinamo strânge 29 de puncte şi ajunge la un punct în spatele liderului Dobrogea Sud, care a pierdut în această etapă, 24-28 cu CSM Bucureşti. De cealaltă parte, Steaua rămâne pe locul al şaptelea, cu 18 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici