FOTO, VIDEO | Simona "Rocky" Halep s-a întors! Antrenamentul dur al celei de-a doua jucătoare a lumii, la sacul de box

Simona Halep, a doua jucătoare din clasamentul WTA, nu participă la niciun turneu în această perioadă, dar continuă să muncească din greu în sala de forţă. Românca s-a filmat în timp ce se antrena la sacul de box, demonstrând că nu loveşte bine doar cu forehand-ul, ci şi cu croşeul.

1509 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Simona "Rocky" Halep s-a întors! Antrenamentul dur al celei de-a doua jucătoare a lumii, la sacul de box

FOTO, VIDEO | Simona "Rocky" Halep s-a întors! Antrenamentul dur al celei de-a doua jucătoare a lumii, la sacul de box (Imagine: Captură Instagram)

Halep a găsit o modalitate interesantă de a se menţine în formă chiar şi în vacanţă! Simona s-a antrenat la sacul de box, caracterizând această activitate drept una distractivă. Dar constănţeanca pare că nu glumeşte în filmuleţul postat pe Instagram.

Nu e prima oară când Simona aminteşte de celebrul film "Rocky Balboa", ţinând cont ca ea s-a mai antrenat precum fostul mare boxer şi atunci când alerga prin zăpadă la Poiana Braşov, aminteşte ProSport.

"Nu contează cât de tare loveşti, conteaza cât de mult poţi lua şi apoi să continui. Asta înseamnă să fii învingator", spunea Rocky, iar citatul i se potriveşte şi Simonei. La doar 1,68 m înălţime şi fără vreo lovitură distrugătoare, Halep face senzaţie în circuitul feminin prin devotamentul pe care îl arată pentru tenis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici