FR Tenis, FR Nataţie şi Pentatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română au primit câte un Mercedes Vito

Federaţia Română de Tenis, Federaţia Română de Nataţie şi Petatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română au primit, joi, din partea Mercedes-Benz România, câte un automobil Vito, pe care să-l folosească în următorii trei ani.

110 afișări
Imaginea articolului FR Tenis, FR Nataţie şi Pentatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română au primit câte un Mercedes Vito

FR Tenis, FR Nataţie şi Pentatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română au primit câte un Mercedes Vito (Imagine: Mediafax Foto)

"Mercedes-Benz susţine excelenţa în toate formele ei, iar în acest caz apreciază performanţa sportivă şi rezultatele excepţionale. Ne bucură aceste noi parteneriate, pentru că putem sprijini ambiţia şi determinarea campionilor României de mâine. Este un început şi vom vedea cum decurge colaborarea", a declarat Boris Billich, CEO Mercedes-Benz România.

Fiecare automobil are inscripţionat pe lateral logo-ul fiecărei federaţii, precum şi sloganul "Cu Mercedes-Benz Vito sportivii români sunt mai aproape de podium".

Toate cele trei maşini au motorizare de 2.143 de centimetri cubi, fiind model 116 cdi, cu câte 163 de cai putere fiecare.

În luna decembrie, cele trei federaţii vor primi noul model, care urmează să fie lansat în luna septembrie.

"Nu e uşor pentru niciunul dintre preşedinţii federaţiilor. Din păcate, fără să ne plângem, nu am putut să semănăm nimic în anii ăştia şi nu avem ce culege acum. Sunt lucruri greu de înţeles încă. Eu de patru luni de zile aştept să am un rezultat la propunerea pe care am făcut-o statului român pentru înfiinţarea fundaţiilor mari", a spus omul de afaceri Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac l-a ironizat pe Ilie Năstase, care tot glumea cu oamenii din sală, în timp ce el vorbea la microfon. "Ai terminat Năstase? Năstase se comportă ca un clovn. Vă daţi seama ce trebuie să suport eu în fiecare zi de 55 de ani? Domnul Năstase conduce o altă marcă de maşină, care poate în 20-30 de ani o să ajungă la nivelul Mercedes", a glumit Ţiriac.

Preşedintele Fedearţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, speră ca în fiecare lună să poată anunţa semnarea unui parteneriat nou. "Îmi plac extrem de mult astfel de evenimente. Dacă am putea face în fiecare an astfel de conferinţe de presă, prin care să anunţăm parteneriate, ar fi extrem de benefic pentru federaţie. Mercedes reprezintă un partener puternic pentru federaţia noastră, dar şi o imagine inspiraţională pentru sportivii noştri. Sper că în aceşti trei ani de colaborare să nu dezamăgim şi să anunţăm continuitatea acestui parteneriat", a subliniat Potec.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, crede că în urma acestui parteneriat va putea atrage noi sponsori datorită notorietăţii producătorului german de automobile. "Suntem onoraţi de a fi parteneri cu firma Mercedes. Cu siguranţă, acest parteneriat ne va deschide noi oportunităţi pentru atragerea de noi sponsori, pentru că atunci când mergi să soliciţi o sponsorizare eşti întrebat cine îţi mai e partener. Altfel eşti privit când spui că te susţine Mercedes. Sper că e doar un început şi aşteptăm o colaborare şi mai fructuoasă", a explicat Cosac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici