Franck de Boer confirmă interesul pentru Chivu

Antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Franck de Boer, a confirmat, vineri, interesul pentru transferul fundaşului echipei Internazionale Milano Cristian Chivu, precizând că românul este prima opţiune pentru înlocuirea belgianului Jan Vertonghen.

125 afișări
Imaginea articolului Franck de Boer confirmă interesul pentru Chivu

Franck de Boer (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Este cu adevărat o opţiune serioasă. Depinde de ce va face Jan, pentru că nu putem să-l aducem pe Chivu ca rezervă. Chivu reprezintă planul B, este o foarte bună alternativă, are o mare experienţă la un înalt nivel şi este un jucător profesionist de top, dispus mereu să continue la Ajax. Iar noi nu l-am uitat niciodată", a declarat De Boer pentru De Telegraaf.

Fundaşul internaţional belgian Jan Vertonghen, în vârstă de 24 de ani, ar putea părăsi în această iarnă echipa Ajax, fiind în atenţia unor mari cluburi europene, printre care se numără Manchester City.

Presa italiană a scris, vineri, că antrenorul Franck de Boer încearcă să-l convingă pe fundaşul român să revină la formaţia pe care o pregăteşte, unde Chivu a mai evoluat între 1999 şi 2003. Contractul lui Cristian Chivu cu Inter expiră vara viitoare şi până în acest moment jucătorul nu a primit nicio ofertă pentru prelungirea înţelegerii.

Jurnaliştii italieni au precizat că jucătorul în vârstă de 31 de ani nu face parte din planurile de viitor ale actualului tehnician al lui Inter, Claudio Ranieri, care intenţioneză să întinerească echipa, şi a avansat mai multe posibile destinaţii pentru Chivu, printre care Napoli, Manchester City sau Liverpool.

Tot mass-media din Peninsulă a mai scris că Ştefan Radu, fundaşul stânga român de la Lazio, este una dintre opţiunile pentru înlocuirea lui Chivu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici