Fraţii Becali vor înainta astăzi recursul în cazul Mutu

Internaţionalul român Adrian Mutu va înainta, luni, la Tribunalul Federal Elveţian, recursul la decizia TAS, prin care este obligat să achite 17 milioane de euro daune clubului Chelsea, cu ajutorul fraţilor Victor şi Ioan Becali, anunţă ziarul Corriere dello Sport, citat de violanews.com

15 afișări
Imaginea articolului Fraţii Becali vor înainta astăzi recursul în cazul Mutu

Fraţii Becali vor înainta astăzi recursul în cazul Mutu (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi (n.r. - luni) impresarii lui Mutu vor prezenta recursul la Tribunalul Federal Elveţian pentru a reuşi să blocheze acea terifiantă amendă de 17 milioane de euro. Astăzi fraţii Becali vor pune pe masă recursul având convingerea că se poate bloca un proces care este extrem de periculos. Mutu a încercat totul. Să se pună la dispoziţie şi să acorde donaţii unor organizaţii non-profit ce luptă împotriva dependenţei de droguri, dar chiar şi să joace într-un turneu la Londra cu echipe care într-o măsură mai mică sau mai mare au fost afectate de cazul campionului român, iar veniturile din drepturile de televizare să meargă la Abramovici. Totuşi, pentru moment nu au fost semne încurajatoare din partea clubului britanic. În cazul în care documentaţia trimisă de fraţii Becali nu va bloca permanent această povară de 17 de milioane de euro, dacă diplomaţia nu va reuşi să-i apropie pe Chelsea şi pe jucător, sau dacă intervenţia sindicatelor fotbaliştilor nu va izbuti să rezolve acest caz, atunci totul se va decide în instanţele civilă", scrie cotidianul Corriere dello Sport, într-un articol semnat de Alessandro Rialti.

Vineri, publicaţia La Nazione a anunţat că Mutu a depus deja recursul la Tribunalul Federal Elveţian.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici