FRF a publicat lista convocărilor preliminare pentru amicalul României U21 - Belgia U21

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei U21 a României, care este calificată la EURO 2019, a anunţat lista preliminară a jucătorilor convocaţi pentru partida amicală cu Belgia, programată pe 15 noiembrie, la Cluj-Napoca.

130 afișări
Imaginea articolului FRF a publicat lista convocărilor preliminare pentru amicalul României U21 - Belgia U21

FRF a publicat lista convocărilor preliminare pentru amicalul României U21 - Belgia U21

După ce a obţinut calificarea la Campionatul European de tineret de anul viitor, tricolorii U21 întâlnesc într-un meci amical Belgia, echipă calificată şi ea la turneul final.

Partida se va disputa pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00, şi va fi transmisă în direct la Pro X.

Lista convocărilor preliminare:

Andrei Ionuţ Radu (Genoa FC/Italia)
Vlad Dragomir (Perugia/Italia)
Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia)
Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca)
Andrei Sîntean (FK Viktoria Žižkov/Cehia)

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final găzduit anul viitor de Italia şi San Marino va avea loc pe 23 noiembrie, la Bologna.

Sunt deja calificate la EURO: Italia (gazdă), Spania, Franţa, Anglia, Serbia, Germania, Croaţia, România, Belgia, Danemarca. Ultimele două locuri vor fi decise în urma play-off-ului în dublă manşă: Polonia – Portugalia, Grecia – Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici