FRF: Gazonul de pe Arena Naţională va fi refăcut în maxim două săptămâni

Gazonul de pe Arena Naţională va fi înlocuit în totalitate, lucrările urmând a fi efectuate de către o altă firmă decât cea care l-a montat iniţial şi se preconizează a dura maxim două săptămâni, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

339 afișări
Imaginea articolului FRF: Gazonul de pe Arena Naţională va fi refăcut în maxim două săptămâni

FRF: Gazonul de pe Arena Naţională va fi refăcut în maxim două săptămâni (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Astăzi, joi 8 septembrie 2011, a avut loc la Casa Fotbalului o întâlnire în care s-a analizat starea terenului de joc la partida România - Franţa, UEFA atenţionându-ne în legătura cu adoptarea unor decizii rapide pentru refacerea gazonului. La dezbatere au participat preşedintele FRF Mircea Sandu, reprezentanţi ai Primăriei Bucureşti şi, respectiv, ca expert desemnat de UEFA în problema montării şi intreţinerii terenurilor de joc, domnul Richard Hayden. Din discuţiile purtate a reieşit că gazonul trebuie schimbat, aceasta operaţiune urmând să dureze maximum două săptămâni. În acest scop, sub expertiza reprezentantului UEFA, o altă companie decât cea care a montat iniţial gazonul va reface în intregime câmpul de joc, astfel incăt echipele romaneşti participante în cupele europene să poată disputa jocurile din grupele Ligii Campionilor şi ale Europa League", se arată în comunicat.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că meciul cu Schalke 04 din prima etapă a Grupei J a Ligii Europa se va disputa la 21 septembrie şi nu în 15 septembrie cum era programat iniţial, din cauza stării gazonului de pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici