FRF: Partida amicală România-Grecia se va disputa în proporţie de 99,99 la sută

Amicalul România-Grecia se va disputa în proporţie de 99,99 la sută la 15 noiembrie, a declarat ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, care a precizat că mai trebuie stabilit locul de desfăşurare, după ce federaţia germană nu şi-a dat acordul ca întâlnirea să se joace în Germania.

94 afișări
Imaginea articolului FRF: Partida amicală România-Grecia se va disputa în proporţie de 99,99 la sută

FRF: Partida amicală România-Grecia se va disputa în proporţie de 99,99 la sută (Imagine: Mediafax Foto)

"În proporţie de 99,99 la sută meciul se va juca, totul e să se găsească un loc de disputare după ce Federaţia Germană de Fotbal nu şi-a dat acordul ca partida să aibă loc pe teritoriul Germaniei. Mai sunt două sau trei ţări ca variante, dar momentan nu putem spune care sunt acestea. Stadionul pe care se va disputa meciul trebuie să întrunească condiţiille unui meci internaţional. În mod normal, nu ar trebui să fie probleme, dar momentan suntem blocaţi", a spus Zaharia.

România va mai întâlni la data de 11 noiembrie, la Liege, tot într-o partidă amicală, selecţionata Belgiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici