FRF sistează organizarea de meciuri cu spectatori. Vânzarea biletelor pentru meciul România U21-Danemarca U21, suspendată

  • FRF a anunţat că sistează organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate meciurile pe care le organizază.
  • Vânzarea biletelor pentru meciul România U21-Danemarca U21 a fost suspendată.
  • Raed Arafat a anunţat că evenimentele care presupun participarea a peste 1.000 de persoane vor fi interzise.
618 afișări
Imaginea articolului FRF sistează organizarea de meciuri cu spectatori. Vânzarea biletelor pentru meciul România U21-Danemarca U21, suspendată

FRF sistează organizarea de meciuri cu spectatori

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează, în urma celei mai recente decizii a Ministerului de Interne.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat astăzi că evenimentele care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru activităţile cu un număr mai mic de 1.000 de persoane, măsura va fi adoptată la nivel local.

Duminică, în Liga 2 sunt programate meciurile Rapid-CSM Reşiţa, de la ora 12:30, şi Csikszereda-Petrolul Ploieşti, de la ora 15:00. În Liga 1, competiţie organizată de Liga Profesionistă de Fotbal, are loc meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, pe Arena Naţională, de la ora 20:30.

FRF a anunţat că vânzarea biletelor pentru meciul România U21-Danemarca U21, din preliminariile EURO 2021, a fost suspendată. Meciul este programat pentru 31 martie, pe Stadionul "Ion Oblemenco", din Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici