Froch crede că a pus capăt carierei lui Bute

Pugilistul britanic Carl Froch a declarat, duminică, după ce l-a învins prin KO pe Lucian Bute, că în opinia sa boxerul român nu va dori o revanşă şi se va retrage chiar din activitate.

698 afișări
Imaginea articolului Froch crede că a pus capăt carierei lui Bute

Froch crede că a pus capăt carierei lui Bute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu cred că Bute va dori revanşa pentru că m-am uitat în ochii lui în runda a treia şi am văzut ceva care se scurgea din el, ceva ce numai un boxer poate vedea. Nu cred că va dori să lupte din nou, să lupte din nou cu mine. Sincer. El a venit aici neînvins şi a sfârşit bătut într-un mod devastator. Asta nu se întâmplă des cu pugiliştii de top. Nu mă laud. Nu vreau să rănesc pe nimeni, nu sunt mândru când rănesc pe cineva, dar asta trebuie să fac în ring. A fost o performanţă pentru mine şi cred că este o perfomanţă care va pune capăt unei cariere. Nu ştii niciodată. Nu ştiu din ce aluat este făcut el, vom vedea", a spus Froch, citat de dailymail.co.uk.

Visul pugilistului britanic este acum să unifice titlurile mondiale. Froch este convins că îl poate învinge pe americanul Andre Ward într-un meci revanşă. "Am încă visul de a unifica titlurile mondiale. Cred că Ward va urca în categorie ca să se lupte cu Chad Dawson sau Dawson va coborî, ceea ce ar fi o greşeală. Dacă voi lupta aşa cum am făcut-o cu Bute, aş putea învinge orice boxer la categoria mea. Nimeni nu mă poate atinge. Dacă îl prind pe Ward cu câteva lovituri la bărbie precum cele pe care i le-am dat lui Bute, e terminat. Andre Ward a avut o seară bună şi Carl Froch a avut una rea, de aceea a câştigat. Dar într-o revanşă - mai ales dacă va fi disputată aici - am senzaţia că aş putea învinge pe orcine din lume după felul în care am luptat cu Bute, inclusiv pe Andre Ward", a mai spus britanicul.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat la Nottingham în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici