Froch: Indiferent ce va face Bute acum, nu îl va lua nimeni în serios

Pugilistul britanic Carl Froch a declarat că pe el l-ar atrage mai mult o revanşă cu Mikkel Kessler decât un nou meci cu Lucian Bute, menţionând că indiferent ce face românul acum, nu va mai fi luat în serios având în vedere felul în care a pierdut confruntarea de la Nottingham.

412 afișări
Imaginea articolului Froch: Indiferent ce va face Bute acum, nu îl va lua nimeni în serios

Carl Froch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Anul viitor voi avea o revanşă cu Bute sau cu Mikkel Kessler, care pe mine mă atrage mai mult decât un nou meci cu Bute. Dar Bute doreşte să fie pusă în aplicare clauza privind o revanşă, la el acasă, la Montreal, şi nu poate fi acuzat pentru că vrea să facă asta. Cred că indiferent ce face Bute acum, având în vedere felul în care a pierdut în faţa mea, nimeni nu îl va lua în serios. Orice ar face, i se va spune: «Ai fost bătut de Carl Froch»", a spus Froch pentru BBC.

Carl Froch a confirmat, în 6 iulie, că va boxa cu Lucian Bute într-un meci revanşă pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, în martie 2013, la Montreal, înainte de partida cu românul urmând să întâlnească încă un adversar, la Nottingham.

Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de Froch, într-un meci disputat, la 26 mai, la Nottingham, în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici