Froch îşi doreşte o dispută cu Lucian Bute

Puglilistul britanic Carl Froch a declarat că îşi doreşte o dispută cu Lucian Bute, campionul modial al categorie supermijlocie, versiunea IBF, dacă îşi va apăra cu succes, la 25 aprilie, centura versiunii WBC, în faţa boxerului Jermanin Taylor, informează BBC.

15 afișări
Imaginea articolului Froch îşi doreşte o dispută cu Lucian Bute

Froch îşi doreşte o dispută cu Lucian Bute (Imagine: Adrian Niculcea/Mediafax Foto)

"Vreau să unific titlurile în această categorie, iar Bute este cel care stă în calea mea pentru a reuşi acest lucru. Dacă trec cu bine de disputa cu Taylor, va fi o luptă pe care o vreau şi ştiu că o pot obţine", a spus Froch.

Carl Froch, în vârstă de 31 de ani, are un palmares de 24 de victorii şi nicio înfrângere la categoria supermijlocie şi îşi va apăra pentru prima oară titul mondial al versiunii WBC într-o luptă cu boxerul american Jermani Taylor, la 25 aprilie. Froch este deţinătorul acestei centuri din luna decembrie 2008, după succesul în faţa pugilistului Jean Pascal.

Pugilistul român Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 14 martie 2009, după ce l-a învins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici