Froch: L-aş rupe pe Bute în bucăţi în şase runde

Pugilistul britanic Carl Froch a declarat că, în cazul în care l-ar întâlni pe românul Lucian Bute în ring, l-ar "rupe în bucăţi" pe acesta în şase runde, informează cotidianul The Sun.

164 afișări
Imaginea articolului Froch: L-aş rupe pe Bute în bucăţi în şase runde

Froch: L-aş rupe pe Bute în bucăţi în şase runde

Froch va boxa, sâmbătă seară, în compania americanului Jermain Taylor, el urmând să îşi apere titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC.

"Îl voi bate cu stil şi voi obţine apoi meciuri mari şi bani mulţi", a afirmat pugilistul britanic.

Carl Froch îşi face deja planuri pentru următoarele meciuri, cu adversari precum Kelly Pavlik, Mikkel Kessler şi Lucian Bute.

"Voi boxa cu Pavlik, dacă el va dori asta, şi voi merge la Copenhaga pentru titlul WBA al lui Kessler. În ceea ce-l priveşte pe campionul IBF Bute, l-aş rupe în bucăţi în şase runde", a declarat Froch.

Pugilistul român Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, la 14 martie 2009, după ce l-a învins prin KO tehnic pe columbianul Fulgencio Zuniga, în runda a patra a unui meci desfăşurat la Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici