Froch: Nu mă pot gândi la o înfrângere în partida cu Bute, mai ales că lupt în faţa propriilor fani

Pugilistul britanic Carl Froch a declarat că nu poate accepta să piardă partida cu Lucian Bute, contând pentru titlul mondial IBF, ce se va disputa în 26 mai, la Nottingham, având în vedere că va lupta chiar în faţa propriilor fani.

295 afișări
Imaginea articolului Froch: Nu mă pot gândi la o înfrângere în partida cu Bute, mai ales că lupt în faţa propriilor fani

Carl Froch (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Trebuie să îl bat pe Lucian pe 26 mai. O înfrângere în faţa propriilor fani este ceva la ce nu mă pot gândi, mai ales după ce au călătorit mii de kilometri să mă vadă în turneul SuperSix, iar acum, ca drept răsplată, au la ei acasă un meci mare pentru titlul mondial. Trebuie să fie o sărbătoare, iar ea va fi doar dacă voi păstra centura în Marea Britanie", a spus Froch, citat de boxingscene.com.

Carl Froch susţine că publicul de care are parte atunci când boxează în Marea Britanie este mult mai energic decât cel de la meciurile lui Bute. "Nimic nu se compară cu arena din Nottingham atunci când e plină. Am fost luni noapte, când era goală şi rece şi mă gândeam că în două săptămâni totul va fi altfel. Ştiu că Lucian are parte de suport mare în Montreal, dar nu cred că se poate compara cu al meu. Spectatorii canadieni sunt tăcuţi şi analizează întreaga desfăşurare a partidei, iar la final aplaudă politicos când el câştigă. Fanii mei îşi pun toată energia în spatele fiecărui pumn pe care îl dau, cântă melodiile lui Nottingham Forest pe întreaga durată a partidei. Ei mă susţin aşa cum ştiu că trebuie să boxez cu el, tot timpul, neîntrerupt, oricât ar fi nevoie până când titlul este al meu", a adăugat Froch.

Pe de altă parte, managerul lui Froch, Eddie Hern, a anunţat că va oferi două bilete la partida din 26 mai celui care va posta o poză cu locul în care Lucian Bute se antrenează în Marea Britanie. Lucian se antrenează într-un loc secret din Marea Britanie, iar Hern doreşte să afle unde este acesta, pentru a-l putea spiona pe sportivul român înaintea meciului contând pentru titlul mondial IBF.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute se va disputa în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici