Fundaşul Ştefan Radu de la la Lazio Roma, lăudat de presa italiană

Fundaşul român Ştefan Radu, care a fost integralist la Lazio Roma în meciul terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu AC Milan, a avut o evoluţie bună în meciul de duminică, fiind extrem de atent la acţiunile atacantului echipei milaneze Filippo Inzaghi, informează Gazzetta dello Sport.

12 afișări
Imaginea articolului Fundaşul Ştefan Radu de la la Lazio Roma, lăudat de presa italiană

Fundaşul Ştefan Radu de la la Lazio Roma, lăudat de presa italiană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Radu a fost foarte atent la acţiunile lui Inzaghi, care a încercat să-l surprindă de multe ori. A anticipat foarte bine şi a repornit acţiunile oaspeţilor cu precizie", a scris cotidianul italian, care l-a notat pe fundaşul român cu 6.

Site- tuttomercatoweb.com a apreciat cu notat 7 prestaţia lui Radu, specificând că internaţionalul român a fost aproape de fiecare dată precis în intervenţii: "Nu a greşit aproape nicio minge şi a fost printre cei mai buni de pe gazon. Imbatabil. Contribuţia lui Radu pentru echipă a fost extrem de importantă".

Agenţia Datasport a precizat că apărătorul român s-a concentrat pe un marcaj strict la Inzaghi. "S-a limitat la un marcaj strict, dar a reuşit să-l blocheze eficient pe Inzaghi", a punctat sursa citată, care i-a acordat jucătorului român nota 6.

Site-ul calciomercato.it a notat că Radu a confirmat în disputa cu AC Milan forma bună pe care o are în ultima perioadă: "Românul a avut un joc bun, care a confirmat că trece printr-o formă fastă".

Jurnaliştii de la calciomercato.it i-au acordat fotbalistului român nota 6,5, aceeaşi pe care a primit-o Radu şi din partea site-ului newnotizie.it. "A controlat foarte bine jocul în partea centrală", a scris site-ul newnotizie.it.

Cotidianul La Repubblica a considerat că Ştefan Radu a avut prestaţie de nota 6 la jocul de duminică, aceeaşi primind-o fotbalistul român şi din partea site-ului romatoday.it.

Site-ul blitzquotidiano.it i-a acordat jucătorului român nota 5, considerând că Radu a avut partea lui de vină la golul marcat din penalti de gazde.

Formaţia AC Milan a remizat, duminică, pe teren propriu, scorul 1-1 (1-1), în faţa echipei Lazio Roma, la care Ştefan Radu a fost integralist, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Italiei. Golurile au fost marcate de Boriello, în minutul 18, din penalti, pentru milanezi, respectiv Lichtsteiner, în minutul 32, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici