Furia continuă în China la adresa lui Messi. Fanii chinezi îl numesc "hoţ" pe Messi şi îl ironizează în legătură cu Insulele Falkland

Fanii chinezi ai fotbalului l-au numit pe Lionel Messi "hoţ" şi l-au ironizat în legătură cu Insulele Falkland.

986 afișări
Imaginea articolului Furia continuă în China la adresa lui Messi. Fanii chinezi îl numesc "hoţ" pe Messi şi îl ironizează în legătură cu Insulele Falkland

Furia continuă în China la adresa lui Messi. Fanii chinezi îl numesc "hoţ" pe Messi şi îl ironizează în legătură cu Insulele Falkland

Starul argentinian i-a înfuriat pe suporteri atunci când nu a jucat în timpul meciului lui Inter Miami din Hong Kong la începutul acestei luni.

Messi a stat pe bancă din cauza unei accidentări la inghinali, dar fanii au cumpărat bilete scumpe în speranţa de a-l vedea pe marele fotbalist.

Autorităţile din Hong Kong au criticat, de asemenea, absenţa lui Messi, iar apariţia sa în timpul unui meci din Japonia, câteva zile mai târziu, i-a iritat şi mai mult pe fanii chinezi.

În ultimele zile, furia de pe reţelele de socializare a făcut ca unii să aducă în discuţie Insulele Falkland, asupra cărora Argentina încă îşi revendică suveranitatea.

În cadrul unei postări pe Weibo a ambasadei Argentinei, un utilizator a scris: "Faptul că insulele aparţin Marii Britanii este dincolo de orice îndoială. Messi este un hoţ. Toate premiile sale Ballon d'Or au fost furate".

Un altul a spus: " Insulele Falkland fac parte din Marea Britanie. Au fost înainte, sunt acum şi, bineînţeles, vor fi întotdeauna în viitor. Ţara voastră nu are capacitatea de a le lua înapoi.", potrivit Sky News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici