Gabi Adrian Boitan câştigă turneul ITF de la Weston Florida şi urcă 103 locuri în clasament

Jucătorul român de tenis Gabi Adrian Boitan a câştigat duminică turneul ITF M15, de la Weston, California (SUA), după ce l-a învins în finală pe americanul Christian Langmo (473 ATP).

286 afișări
Imaginea articolului Gabi Adrian Boitan câştigă turneul ITF de la Weston Florida şi urcă 103 locuri în clasament

Gabi Adrian Boitan câştigă turneul ITF de la Weston Florida şi urcă 103 locuri în clasament

Boitan este la al doilea turneu consecutiv câştigat, după ce săptămâna trecută a fost învingător şi la turneul ITF M15 de la Palm Coast, Florida.

În drumul său spre al doilea titlu al anului, Boitan a cedat un singur set, în semifinale. Dealtfel, el a avut un an 2023 foarte bun, înafara celor două titluri reuşind să mai acceadă într-o semifinală şi un sfert de finală.

Duminică seara, Boitan a făcut un meci solid, în care a realizat câte un break în fiecare set şi şi-a câştigat toate game-urile pe propriul serviciu.

După câştigarea acestui titlu, Gabi Adrian Boitan va urca începând de luni 103 locuri în clasamentul mondial, până pe 639, în încercarea de a depăşi cea mai bună clasare de până acum, un loc 554.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici