Gabi Stan: Dossey a avut contribuţie mare la calificarea echipei FC Braşov în Cupa UEFA

Tehnicianul echipei Dunărea Călăraşi, Gabi Stan, primul antrenor cu care Ibrahim Dossey a lucrat în ţară, la FC Braşov, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că fostul portarul ghanez "a contribuit aproape decisiv la calificarea echipei în Cupa UEFA", în 2001.

17 afișări
Imaginea articolului Gabi Stan: Dossey a avut contribuţie mare la calificarea echipei FC Braşov în Cupa UEFA

Gabi Stan: Dossey a avut contribuţie mare la calificarea echipei FC Braşov în Cupa UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost mereu la curent cu situaţia lui, pentru că mi-a păsat de ce i se întâmplă. Dumnezeu să îl ierte, este o pierdere foarte mare mai ales pentru familie şi pentru oamenii care l-au cunoscut şi abia apoi pentru fotbal. Dossey a fost omul care a ajutat poate cel mai mult echipa pentru calificarea în Cupa UEFA, în anul 2001. Atunci, în turul de campionat a apărat Dorin Arcanu, iar în tot returul Ibrahim, care a fost excepţional. A apărat aşa cum rar se întâmplă la un portar într-un întreg retur. Din acest motiv, Braşovul trebuie să îi fie recunoscător lui Dossey. El oricum era iubit de acest oraş", a spus Gabi Stan.

"Era tare emotiv şi timid, nu ştia limba, era tare cuminte. A avut însă ambiţie, a muncit mult şi se vedea că îşi doreşte să reuşească. După fiecare antrenament îi cerea lui Andrei Şanta, antrenorul cu portarii, să mai lucreze suplimentar cu el. Era exagerat de muncitor şi cu greu îl scoteai de la antrenament până când el nu era convins că şi-a făcut bine treaba", a mai spus Gabi Stan.

Citeşte şi:

Ibrahim Dossey a decedat

Manea: Regret enorm pierderea lui Dossey

Neculaie: Dossey era un exemplu de caracter

Lobonţ: Fotbalul românesc a pierdut un portar de valoare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici