Gabriel Mureşan: Încă nu putem să ne considerăm campioni

Fotbalistul echipei ASA Târgu Mureş, Gabriel Mureşan, a declarat miercuri seară, după meciul cu Steaua, scor 1-0, că el şi colegii săi încă nu pot să se considere campioni, el menţionând însă că acum mureşenii nu mai depind de rezultatele altor formaţii, ci doar de ei.

3 afișări

"Ne simţim foarte bine, dar e important ca la final să fim pe primul loc. Obiectivul echipei s-a schimbat pe parcurs. Nu ne-am gândit că o să ne batem la titlu. Nu mă deranjează (n.r. - reacţia fanilor Stelei), m-am învăţat să fiu înjurat. Mai avem încă cinci meciuri foarte importante, încă nu putem să ne considerăm campioni. Noi am demonstrat că putem, nu mai depindem de nimeni, depindem doar de noi, să fim serioşi ca până acum şi la final va fi bine. O nou-promovată să câştige titlul cred că ar fi pentru prima dată în istorie Ne dorim asta", a spus Mureşan la Digi Sport.

Formaţia ASA Târgu Mureş a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, şi a trecut pe primul loc în clasament, gruparea bucureşteană coborând astfel pe poziţia a doua.

Golul a fost marcat de Zicu, în minutul 37.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici