Gabriel Tamaş şi Marius Şumudică au fost suspendaţi câte două jocuri

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a anunţat, miercuri, că jucătorul Gabriel Tamaş (FC Steaua Bucureşti) şi antrenorul Marius Şumudică (Astra Giurgiu) au fost suspendaţi câte două jocuri, după eliminările din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

254 afișări
Imaginea articolului Gabriel Tamaş şi Marius Şumudică au fost suspendaţi câte două jocuri

Gabriel Tamaş şi Marius Şumudică au fost suspendaţi câte două jocuri

Gabriel Tamaş a primit o suspendare de două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei. În minutul 17 al meciului FC Viitorul - FC Steaua Bucureşti, încheiat 3-1 pentru gazde, fundaşul în vârstă de 33 de ani a primit direct cartonaşul roşu, după ce l-a faultat dur pe Florin Purece, la o fază ce se petrecea la jumătatea terenului. Astfel, Tamaş va rata meciurile cu Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu, din play-off.

Marius Şumudică a fost sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 320 lei. Antrenorul a fost trimis în tribune în minutul 43 al meciului CFR Cluj - Astra Giurgiu, scor 3-2, după ce a protestat energic faţă de o decizie a arbitrului Sebastian Colţescu, la o fază petrecută chiar în faţa sa. Deşi tehnicianul i-a făcut semn că a fost primul moment în care s-a manifestat pe marginea terenului, centralul l-a eliminat pe tehnicianul Astrei. Şumudică nu va putea sta pe bancă la meciurile cu FC Viitorul din Cupa României şi Liga 1.

Tot miercuri, în cadrul şedinţei Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, s-au mai luat deciziile:

- "FC ASA 2013 Târgu Mureş vs. CS Concordia Chiajna - Eliminări - În baza art. 63.1.g + art 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Cristian Bălgrădean (Concordia) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei; În baza art. 53.2 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Alexa (Concordia) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei."

- "ACS Poli Timişoara vs. FC Voluntari - Abateri disciplinare - În baza art. 58.1.t din ROAF, raportat la art. 83.18 din RD, se sancţionează clubul ACS Poli Timişoara cu penalitate sportivă de 5.000 lei."

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici