Bastian Schweinsteiger a ajuns la un acord pentru transferul la Chicago Fire

Clubul englez Manchester United a anunţat, marţi, prin intermediul site-ului oficial, că fotbalistul Bastian Schweinsteiger (32 de ani) a ajuns la un acord cu americanii de la Chicago Fire pentru un transfer.

276 afișări
Imaginea articolului Bastian Schweinsteiger a ajuns la un acord pentru transferul la Chicago Fire

Bastian Schweinsteiger a ajuns la un acord pentru transferul la Chicago Fire (Imagine: Facebook)

Campionul mondial cu Germania a trecut deja vizita medicală şi a obţinut viza de SUA, iar mutarea va fi concretizată în zilele următoare. După ce a fost trimis să se antreneze cu echipa de tineret şi anunţat de Jose Mourinho că nu va conta pe serviciile sale, mijlocaşul transferat de la Bayern a revenit la antrenamentele echipei mari, dar a jucat doar patru meciuri în acest sezon, timp în care a reuşit să marcheze un gol şi să ofere o pasă decisivă.

"Sunt trist că plec, aveam mulţi prieteni la Manchester United. Sunt recunoscător clubului că mi-a permis să încep o nouă provocare la Chicago Fire. M-am simţit bine aici, am colaborat bine cu antrenorul, cu colegii şi le doresc succes în viitor. Vreau să le mulţumesc în mod special fanilor care m-au încurajat într-o perioadă dificilă pentru mine la Manchester United", a declarat Schweinsteiger pentru site-ul oficial al lui United.

Schweinsteiger a semnat o înţelegere valabilă pe un sezon cu gruparea americană. Venit în 2015 la United, Schweinsteiger a jucat în 35 de meciuri pentru "Diavoli" şi a marcat două goluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici