Gabriel Torje, singurul absent de la antrenamentul echipei naţionale

Fotbalistul echipei Granada Gabriel Torje a fost singurul absent de la antrenamentul efectuat de prima reprezentativă, luni seară, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia, la câteva ore după reunirea în vederea partidelor cu Turcia şi Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

161 afișări
Imaginea articolului Gabriel Torje, singurul absent de la antrenamentul echipei naţionale

Gabriel Torje, singurul absent de la antrenamentul echipei naţionale (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Gabriel Torje nu s-a alăturat lotului antrenat de Victor Piţurcă deoarece încă nu a ajuns în ţară.

La şedinţa de pregătire au participat 23 de jucători. Steliştii Latovlevici, Gardoş, Chiricheş, Chipciu, Tătăruşanu, Pintilii, Adrian Popa şi Bourceanu, precum şi Alexandru Maxim de la Pandurii au efectuat doar o şedinţă de recuperare de 35 de minute, sub îndrumarea preparatorului fizic Marius Dima.

Ceilalţi fotbalişti au efectuat jocuri cu mingea, conduşi de antrenorul secund Eugen Neagoe. Ei au fost împărţiţi în două echipe, prima formată din Bornescu, Găman, Grigore, Raţ, Lazăr, Grozav şi Marica, iar a doua din Pantilimon, Luchin, Goian, Tamaş, Cociş, Mutu şi Stancu.

Jucătorii au fost certaţi de Piţurcă de mai multe ori, acesta cerându-le ca în loc să facă preluare şi să tragă la poartă să şuteze din prima, chiar dacă asta ar însemna să trimită mingea în tribune. De asemenea, când intensitatea jocului era scăzută, Piţurcă i-a întrebat pe jucători dacă s-au "tăiat".

Antrenamentul a durat o oră şi un sfert, ultimele 20 de minute desfăşurându-se în semiîntuneric, deoarece nocturna nu a fost aprinsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici