Gabriela Ruse calificată în turul doi al calificărilor de la US Open. Cristian şi Bulgaru eliminate

Gabriela Ruse a reuşit marţi seara să obţină calificarea în turul secund al tabloului de calificări de la ultimul Grand Slam al anului, US Open. Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru au părăsit competiţia preliminară, fiind învinse în turul de debut.

178 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse calificată în turul doi al calificărilor de la US Open. Cristian şi Bulgaru eliminate

Gabriela Ruse calificată în turul doi al calificărilor de la US Open. Cristian şi Bulgaru eliminate

Gabriela Ruse (166 WTA) a avut nevoie de 66 de minute pentru a o învinge cu 6-2, 6-2 pe franceza Kristina Mladenovic (185 WTA) şi se va confrunta în turul doi cu maghiara Dalma Galfi (117 WTA).

Joi noaptea Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru au fost învinse în primul tur al calificărilor, părăsind astfel competiţia.

Cristian (100 WTA) a fost depăşită de Iryna Shymanovich (162 WTA), în minim de seturi, cu 6-3, 6-1, în timp ce Bulgaru (214 WTA) a fost eliminată de indianca Ankita Raina (162 WTA).

În competiţia feminină se mai află şi Irina Bara (215 WTA), care o va înfrunta miercuri seara pe germana Noma Noha Akugue (144 WTA).

România are un reprezentant şi pe tabloul masculin de calificare, unde Nicholas David Ionel (221 ATP) va juca tot miercuri seara cu australianul Marc Polmans (175 ATP).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici