Gabriela Szabo a fost aleasă în Comitetul Executiv al Asociaţiei Europene de Atletism

Fosta sportivă Gabriela Szabo, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism, a fost aleasă, sâmbătă, membru al Comitetului Executiv al Asociaţiei Europene de Atletism (EAA), se arată într-un comunical al forului de la Bucureşti.

79 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo a fost aleasă în Comitetul Executiv al Asociaţiei Europene de Atletism

Gabriela Szabo a fost aleasă în Comitetul Executiv al Asociaţiei Europene de Atletism (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"După ani de zile în Comisia de reflexie a EAA, unde ideile şi propunerile mele au fost apreciate şi aplicate, mă aşteptam să fiu aleasă în Bordul executiv, deşi concurenţa a fost acerbă. Dincolo de aspectul cantitativ, 25 de federaţii naţionale, adică jumătate, şi-au înscris candidaţi, şi calitatea postulanţilor a fost deosebită, unii fiind chiar preşedinţii forurilor respective. Mâine (n.r. - duminică) vom avea prima şedinţă a Boardului, alcătuit din 13 membri, voi lua pulsul şi vom pune la punct, la federaţie, o strategie în noua funcţie", a declarat Szabo, multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană în perioada 1995-2001.

La congresul ce a avut loc la Londra a fost reales pentru un mandat de patru ani în funcţia de preşedinte al EAA elveţianul Hansjorg Wirz. Vicepreşedinţi au fost aleşi spaniolul Jose Luis de Carlos, cehul Karel Pilny şi francezul Jean Gracia.

În Comitetul Executiv al EAA au mai fost aleşi Franco Arese (Italia), Sylvia Barlag (Olanda), Jonas Egilsson (Islanda), Liam Hennessy (Irlanda), Frank Hensel (Germania), Dobromir Karamarinov (Bulgaria), Toralf Nilsson (Suedia), Erki Nool (Estonia), Antti Pihlakoski (Finlanda), Jorge Salcedo (Portugalia), Salih Munir Yaras (Turcia) şi Vadim Zelichenok (Rusia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici