Gabriela Szabo: Îmi pare rău pentru Bobocel, a încheiat prima sub linie!

Conducătoarea delegaţiei României la CM de atletism în sală de la Doha, Gabriela Szabo a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că regretă ratarea Ancuţei Bobocel în proba de 3000 de metri, mai ales că a fost prima sub linia calificării în finală.

35 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo: Îmi pare rău pentru Bobocel, a încheiat prima sub linie!

Gabriela Szabo: Îmi pare rău pentru Bobocel, a încheiat prima sub linie! (Iagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ancuţa Bobocel a făcut o cursă bună, dar să nu uităm că a avut o serie foarte grea, cu recordmena mondială a probei. Chiar şi aşa, Bobocel a reuşit cea mai bună performanţă a carierei, cu timpul ei, dacă ar fi alergat în prima serie, ar fi obţinut calificarea directă. Îmi pare rău că a fost prima sub linia calificării, dar o felicit şi am încredere că va reuşi performanţe mai bune pe viitor", a declarat Gabriela Szabo la finalul cursei de 3000 de metri, care i-a adus personal numeroase medalii de-a lungul propriei cariere.

Conducătorul delegaţiei României la CM de la Doha a mai precizat că Ancuţa Bobocel nu va mai lua startul vineri în calificările de la 1500 de metri. "A avut îndeplinit baremul şi la 1500 de metri, dar cursele sunt prea apropiate, era foarte greu pentru ea să mai ia un start la doar 2-3 ore distanţă de cursa de 3000 de metri".

Ancuţa Bobocel a ratat vineri calificarea în finala probei de 3000 de metri, la Campionatele Mondiale de sală de la Doha, după ce a încheiat seria a doua a calificărilor pe locul 9, cu timpul de 8:54.08 minute, aceasta fiind cea mai bună performanţă a carierei pentru sportiva română. Ancuţa Bobocel a ratat calificarea la timp cu 86 de sutimi.

Campionatele Mondiale de sală de la Doha se vor încheia duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici