Gabriela Szabo, Marian Oprea şi Leonidas Karaiosifoglu candidează pentru comisiile IAAF

România va avea trei candidaţi, Gabriela Szabo, Marian Oprea şi Leonidas Karaiosifoglu, pentru comisiile federaţiei internaţionale de atletism, alegerile urmând să aibă loc la al 46-lea Congres al IAAF, care se va desfăşura în timpul Campionatelor Mondiale de la Osaka.

2 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo, Marian Oprea şi Leonidas Karaiosifoglu candidează pentru comisiile IAAF

Gabriela Szabo, Marian Oprea şi Leonidas Karaiosifoglu candidează pentru comisiile IAAF

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Atletism, Gabriela Szabo, va candida pentru unul din cele 12 locuri ale Comitetului de Femei din cadrul Asociaţiei Internaţionale de Atletism. Ultimul reprezentant al României în această comisie a fost Maestrul Emerit al Sportului, Iolanda Balaş.

"Aş fi foarte bucuroasă să intru în Comitetul de Femei. Îmi doresc tare mult. Am fost luată prin surprindere când federaţia a decis să candidez eu. Dacă nu voi fi aleasă, voi face o campanie mai agresivă în următorii trei ani pentru viitoarele alegeri", a declarat Gabriela Szabo.

Vicecampionul olimpic, Marian Oprea, va candida pentru unul din cele 18 locuri ale Comisiei Atleţilor din cadrul IAAF, iar Maestrul Emerit al Sportului, Leonidas Karaiosifoglu, va participa la alegerile pentru unul din cele 12 poziţii ale Comitetului de Marş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici