Gala Campioni pentru România: Programul celor doi pugilişti

Pugilistul Jean Paul Mendy soseşte luni, la ora 14.15, pe Aeroportul Henry Coandă din Bucureşti pentru lupta cu Lucian Bute contând pentru titlul mondial IBF din cadrul galei Campion pentru Romania.

233 afișări
Imaginea articolului Gala Campioni pentru România: Programul celor doi pugilişti

Gala Campioni pentru România: Programul celor doi pugilişti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Marţi, la ora 12.00, Lucian Bute va susţine antrenament public la AFI Cotroceni, în timp ce Jean Paul Mendy îl are programat în acelaşi loc şi aceeaşi zi de la ora 13.00.

Miercuri, ora 12.00, este programată conferinţa de presă comună Lucian Bute-Jean Paul Mendy, la hotel Marriott.

Vineri, la ora 12:00, are loc cântarul oficial Lucian Bute, Jean Paul Mendy la hotel Marriott

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici