Gala în care va boxa Adrian Diaconu va avea loc la Circul de Stat din Bucureşti

Gala de box profesionist în care pugilistul Adrian Diaconu va lupta pentru titlul mondial interimar la semigrea, versiunea WBC, se va desfăşura la Circul de Stat din Bucureşti, a anunţat, marţi, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

1 afișare
Imaginea articolului Gala în care va boxa Adrian Diaconu va avea loc la Circul de Stat din Bucureşti

Gala în care va boxa Adrian Diaconu va avea loc la Circul de Stat din Bucureşti

"Soluţia a oferit-o primarul Capitalei, Adriean Videanu, astfel încât gala se va desfăşura, în 29 martie, la Circul de Stat. Este cea mai bună soluţie, pentru că ar fi fost imposibil să împărţim Sala Polivalentă cu handbalul", a declarat, pentru MEDIAFAX, Rudel Obreja.

Federaţiile române de box şi handbal şi-au disputat dreptul de a organiza la Sala Polivalentă din Bucureşti două evenimente. Astfel, pugilistul Adrian Diaconu trebuia să lupte, în 29 martie, în această sală, pentru titlul mondial interimar la semigrea, versiunea WBC, iar naţionala de handbal feminin trebuia să participe, în perioada 28-30 martie, tot la Polivalentă, la turneul preolimpic, alături de naţionalele similare ale Japoniei, Croaţiei şi Poloniei.

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Bellu, anunţase, marţi, că ambele evenimente se vor desfăşura în Sala Polivalentă, pentru că Federaţia Internaţională de Handbal nu a acceptat ca turneul preolimpic să se desfăşoare într-o sală mai mică de 4.000 de locuri. Rudel Obreja a avertizat însă că cele două competiţii nu se pot desfăşura simultan în Sala Polivalentă, deoarece instalarea ringului de box, a scaunelor şi a aparaturii pentru transmiterea în direct a evenimentului necesită cel puţin 10-11 ore.

Astfel, diferendul dintre cele două federaţii a luat sfârşit, turneul preolimipic de handbal feminin urmând să se desfăşoare la Sala Ioan Kunst Ghermănescu din Capitală, iar gala de box la Circul de Stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici