Galata a discutat cu Hagi despre revenirea la Istanbul

Conducerea clubului Galatasaray l-a contactat pe tehnicianul Gheorghe Hagi după ce antrenorul Karl-Heinz Feldkamp a demisionat, însă românul a spus că vrea un contract pe un an şi jumătate, ceea ce i-a determinat pe oficialii turci să se gândească la alte variante, informează cotidianul Star.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Galata a discutat cu Hagi despre revenirea la Istanbul

Galata a discutat cu Hagi despre revenirea la Istanbul (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Feldkamp a demisionat deoarece dorea ca transferurile să fie responsabilitatea lui, iar conducerea clubului din Istanbul nu a fost de acord. "Galatasaray a avut o discuţie cu fostul jucător vedetă şi antrenor Hagi. Când românul a cerut un contract pe un an şi jumătate, a fost contactat Mustafa Denizli. Şi Denizli a insistat pentru un contract pe un an şi jumătate, astfel că oficialii de la Galatasaray, care îl doresc la conducerea tehnică a echipei pe Michael Laudrup, de la Getafe, s-au hotărât să adopte altă formulă. O perioadă, echipa va fi pregătită de Adnan Sezgin, Burak Dilmen, Nezihi Bologlu şi Cevat Guler", notează Star.

O altă sursă din Turcia, site-ul tumspor.com, scrie că doi oficiali ai clubului Galatasaray, Haldun Ustunel şi Murat Yalcindag, au avut deja o întrevedere la Milano cu Alberto Zaccheroni, care ar fi spus că este onorat să preia echipa din Istanbul. Dacă cele două părţi nu se vor înţelege în privinţa termenilor contractului, Galatasaray i-ar mai avea ca variante pe Guidolin şi Tardelli. "De asemenea, se susţine că ar urma ca Gheorghe Hagi să fie chemat la Istanbul", menţionează tumspor.com.

O altă variantă vehiculată de presa din Turcia pentru conducerea tehnică a echipei Galatasaray este Lothar Matthaus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici